modele pergole

%pergole %pergole
Va oferim o gama larga de modele pergole, pentru a se potrivi oricarui tip de spatiu, fie ca este vorba de spatii rezidentiale sau comerciale.

Parasolare veranda

Aceste modele de pergole sunt ideale pentru spatiile mari, protejand eficient impotriva razelor de soare, controland lumina, mai ales daca sunt destinate acoperisurilor transparente.
Montajul acestor modele de pergole se realizeaza fara probleme indiferent de forma suprafetelor, avand un aspect elegant. Actionarea se realizeaza automat, cu ajutorul unui motor electric.

Pergole din aluminiu extrudat

Pentru amenajari inspirate, va oferim pergole cu o structura din aluminiu extrudat. Materialele utilizate pentru confectionarea acestor modele de pergole este de cea mai inalta calitate. Aceasta solutie de umbrire este foarte eleganta, remarcandu-se prin finete si rezistenta.

Pergole din lemn

Pergolele din lemn confera un plus de naturalete spatiului amenajat. Structura de lemn ii imprima spatiului un caracter rustic, mizand pe naturalete si simplitate. Aceste modele de pergole se integreaza armonios in spatiul natural, avand atat un rol de protectie, cat si unul pur estetic.

Pergole restaurant si terase de vara

Spatiile comerciale au nevoie de o acoperire deosebit de estetica. Aceste modele de pergole sunt realizate din aluminiu extrudat, iar stofa poate fi personalizata in functie de cerinte. Materialele de inalta calitate a sistemelor de pergole vor aduce un plus de valoare intregului spatiu amenajat.