pergole terase

%pergole %pergole

Produse de calitate

Pergolele confectionate de noi au o gama variata de aplicatii, conferind protectie solara si un design remarcabil. Materialele utilizate pentru confectionarea de pergole terase sunt de cea mai inalta calitate.
Pergolele pot fi utilizate cu succes pentru amenajarea spatiilor comerciale, terase de vara sau pentru amenajarea unei terase in propria gradina.

Pergole spatii comerciale

Pentru suprafetele comerciale mari, ce vor sa fie acoperite intr-un mod elegant, re recomanda utilizarea de pergole terase. Aceasta solutie de umbrire confera spatiului rafinament si posibilitatea de personalizare.
Pentru terasele de vara sau pentru restaurante, modelele variate de pergole terase vor creea un ambient unic.

Pergole gradini

Pentru a amenaja o terasa in propria gradina, sistemele de pergole terase sunt ideale. Acestea confera posibilitatea de a petrece timpul in aer liber, alaturi de cei dragi, desfasurand diverse activitati. Confortul oferit de protectia solara eficienta dar si de ambientul minunat, va influenta starea dumneavoastra de spirit.

Frumusete ambientala si design unic

Sistemele noastre de pergole terase se achizitioneaza pe baza de comanda. Astfel, echipele noastre de specialisti vor confectiona pergole terase personalizate. Spatiile amenajate cu sisteme de pergole terase se bucura de o estetica deosebita.